We vertellen je graag meer

Lees hieronder het laatste nieuws over Voedselbank Voorne aan Zee. Heb je een vraag over een artikel? Neem dan even contact met ons op.

  • Welkom Annelies bij Voedselbank Voorne aan Zee

    1 juli 2024

    Celeste Bremer nam afscheid na bijna twee jaar als baliemedewerker bij Voedselbank Voorne aan Zee; Annelies Veenstra neemt haar plaats in en we heten haar van harte welkom.

  • Succesvolle inzamelactie bij Jumbo Hellevoetsluis

    1 juli 2024

    Een succesvolle inzamelactie bij Jumbo in Hellevoetsluis leverde 79 kratten vol producten en 37 euro op voor Voedselbank Voorne aan Zee. Hartelijk dank aan alle vrijwilligers en gulle gevers!

  • Onze nieuwe locatie in Brielle is compleet

    6 juni 2024

    Dankzij inspanningen van KVS Elektro en vandenBerg Keukens kunnen wij ons werk voortzetten in een verbeterde omgeving. Wij zijn beide organisaties zeer dankbaar!

  • Winkelactie: 28 en 29 juni, Jumbo Struytse Hoeck

    5 juni 2024

    De Voedselbank Voorne aan Zee organiseert een winkelactie op 28 en 29 juni bij Jumbo Struytse Hoeck. Van 10:00 tot 18:00 uur staan wij klaar om donaties in ontvangst te nemen.

  • CDA-fractie brengt bezoek aan Voedselbank

    25 maart 2024

    De Voedselbank Hellevoetsluis ontving een inspirerend bezoek van de CDA-fractie, besprak urgente kwesties en kreeg lof voor haar professionele vrijwilligerswerk.

  • Donatie Pluspakket

    Donatie Pluspakketten van Oord en PG Rockanje

    22 maart 2024

    Op dinsdag 19 maart mochten wij weer Plus-pakketten in ontvangst nemen. Onze dank gaat uit naar Baggerbedrijf van Oord en de gezamenlijke diaconieën van PG Rockanje!

  • Koelwagen Voedselbank Voorne aan Zee

    Nieuwe koelwagen voor Voedselbank

    1 maart 2024

    Bosch Car Service Vermaat bedankt! Begin maart mochten wij onze nieuwe koelwagen ophalen. Firma Vermaat heeft met ons meegezocht en daar is deze prachtige wagen uit gekomen.

  • Hartverwarmende actie van Luke en Esmée

    16 februari 2024

    Wat een geweldig initiatief van Luke en Esmee! Zij hebben samen heel veel producten weten in te zamelen speciaal voor kinderen die het minder hebben dan zij.

  • Blije gezichten in het Kersthuis

    18 december 2023

    Op 13 december heeft Nick van Straaten met zijn netwerk van vrienden en familie er voor gezorgd dat veel gezinnen met kinderen tot 12 jaar een wensdagbox konden afhalen.

  • Dank u Sinterklaasje!

    15 december 2023

    Voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar heeft de Sint weer een zak vol mooie cadeaus afgeleverd voor de kinderen waarvan de ouders wekelijks voedsel ophalen bij de Voedselbank Voorne aan Zee in Hellevoetsluis.

  • Sint op het partyschip de Ameland

    3 december 2023

    De kinderen van onze cliënten (Voedselbank Brielle en Hellevoetsluis) werden uitgenodigd op het schip om samen met Sint en zijn Pieten de verjaardag van Sinterklaas te vieren.

  • Hulp gezocht voor winkelacties voedselbank

    19 oktober 2023

    Vrijwilligers gezocht voor hulp bij winkelacties. Regelmatig houden wij winkelacties om houdbare producten in te zamelen. Dat is hard nodig om de voorraden op peil te houden.

  • Rotary Brielle zet vrijwilligers in het zonnetje

    16 juni 2023

    Rotary Brielle zet vrijwilligers van Voedselbank Hellevoetsluis en Brielle in het zonnetje. Onder de indruk van het werk, besloten zij de vrijwilligers te verwennen met een BBQ.

  • Een nieuwe naam, een nieuwe moderne website

    10 mei 2023

    De Voedselbank Voorne aan Zee heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd, waarmee het haar aanwezigheid online moderniseert en haar bereik verder vergroot.

  • Een heerlijk kaaspakket voor al onze cliënten

    16 december 2022

    Ook dit jaar ontvingen cliënten van de Voedselbank een kaaspakket van Vonk Glas- en Schilderwerken te Hellevoetsluis, geleverd door Remco de kaasboer van de markt.

  • Sinterklaas levert cadeautjes af

    4 december 2022

    Wat was het dit jaar spannend of de cadeautjes die de Sint beloofde wel op tijd gevonden zouden worden en ook nog op locatie de Brasem in Hellevoetsluis bezorgd zouden worden.