Succesvolle inzamelactie voor Voedselbank Voorne aan Zee bij Jumbo in Hellevoetsluis

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni vond de landelijke Jumbo inzamelactie plaats voor de Voedselbanken, en ook de Jumbo in winkelcentrum de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis deed enthousiast mee. Gedurende deze twee dagen, van 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds, stonden 16 toegewijde vrijwilligers paraat om briefjes met gewenste producten uit te delen en om de gedoneerde spullen in ontvangst te nemen.

Het resultaat van deze actie was opnieuw overweldigend: in totaal werden er 79 kratten met producten gedoneerd. Daarnaast ontvingen we nog eens 37 euro aan contant geld. Deze geweldige opbrengst is een prachtige bijdrage voor Voedselbank Voorne aan Zee, waarmee we onze locaties in Brielle en Hellevoetsluis weer van genoeg producten kunnen voorzien om uit te delen aan onze klanten.

Een speciale dank gaat uit naar de coördinatoren Kees en Nel, en de chauffeurs die onvermoeibaar de kratten van de Jumbo naar de Voedselbank aan de Brasem hebben vervoerd. Op maandag zullen twee magazijnmeesters aan de slag gaan om alle producten te sorteren en op datum in het magazijn te plaatsen, zodat alles weer netjes en georganiseerd is.

Winkelacties zoals deze zijn belangrijk voor de werking van Voedselbank Voorne aan Zee. Dankzij de steun en vrijgevigheid van een ieder die iets gaf kunnen we blijven voorzien in de behoeften van de minderbedeelden in onze regio.

Aan alle gulle gevers: hartelijk dank voor jullie steun en bijdragen! Samen maken we een verschil voor degenen die het hard nodig hebben.