Voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar heeft de Sint weer een zak vol mooie cadeaus afgeleverd voor de kinderen waarvan de ouders wekelijks voedsel ophalen bij de Voedselbank Voorne aan Zee in Hellevoetsluis. De stichting Sint voor Ieder Kind heeft hard gewerkt voor Sinterklaas om alles op tijd ingepakt en verstuurd te krijgen.

Op vrijdag 1 december was het zover en mochten de ouders ‘s avonds de cadeaus op komen halen. Alle zakken met cadeaus waren voorzien van een code die Sinterklaas alleen maar wist en aan de hulpjes had toegefluisterd om alles zo snel en gemakkelijk uit te kunnen delen. Wat waren de ouders blij met deze verrassing voor ieder kind.

Het is belangrijk dat de kinderen van de ouders die in financieel zwaar weer verkeren ook een cadeautje krijgen van Sinterklaas. Daar heeft de Stichting Sint Voor Ieder Kind weer helemaal voor gezorgd en daarmee een glimlach getoverd op alle kindersnoetjes.

Daarom hartelijk dank aan Stichting Sint Voor Ieder Kind die ook dit jaar zich weer optimaal heeft ingezet voor deze mooie Sinterklaasviering.