Voedselbanken Nederland werkt uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers. Deze mensen vormen de motor waar de voedselbank op draait. Met hun bijna onuitputtelijke enthousiasme zorgen zij ervoor dat ruim 94.000 mensen in Nederland wekelijks een voedselpakket kunnen ophalen.

In Voorne aan Zee zijn ruim 100 vrijwilligers actief voor onze organisatie. De werkzaamheden zijn heel divers: pakketsamensteller, bestuurder, chauffeur, logistiek manager, klusjesman, voedselverwerver, magazijnmedewerker, intakemedewerkers, enzovoort.

Wij zijn altijd op zoek naar hulp, dus schroom niet als je denkt een bijdrage te kunnen leveren. Daarnaast zijn wij op zoek naar invulling van bepaalde actieve vacatures. Dit zijn functies waar wij de hulp extra hard bij nodig hebben. Je vind ze onderaan deze pagina.

Help je ons mee? Dat vinden wij super!

Jouw kennis en ervaring maken het verschil en worden daarom heel erg gewaardeerd! Niemand in onze organisatie wordt betaald en wij bestaan uit vrijwilligers.

Wil jij je aanmelden? Dat vinden wij fantastisch om te horen! We willen je vragen om je interesse kenbaar te maken via het formulier op deze pagina. We komen dan zo spoedig mogelijk bij je terug om de volgende stap te zetten. Tot snel!

Aanmelden als vrijwilliger

Actieve vacatures

Hieronder tref je de functies waarvoor wij hard op zoek zijn naar invulling. Kun jij ons hierbij helpen? Super! Vul het formulier op deze pagina in en geef aan waarmee jij ons kunt helpen.

Wij zijn hard op zoek naar: