Hartverwarmende actie van Luke en Esmée voor Voedselbank Voorne aan Zee

Toen Luke op een dag uit school kwam vroeg hij aan zijn moeder of hij zijn spaargeld op mocht nemen. Op de vraag wat hij daarmee wilde doen, antwoordde hij dat hij het geld aan kinderen wilde geven die geen ontbijt kregen voor ze naar school gaan. Zijn moeder opperde toen dat hij misschien beter een inzamelingsactie op school kon gaan houden voor de Voedselbank. Op die manier kon hij toch een bijdrage leveren aan een ontbijt voor kinderen die in armoede leven.  Er werd een bezoek gebracht aan de Voedselbank om ze te laten zien hoe alles gaat bij de Voedselbank. Ze waren onder de indruk!

Zo gezegd , zo gedaan! De actie werd gestart! Zijn buurmeisje Esmee wilde ook wel meedoen. En zo gebeurde het dat deze kinderen een enorme hoeveelheid producten hebben verzameld.

Wat een geweldig initiatief van Luke en Esmee! Wat fijn dat deze kinderen zich op deze leeftijd al zo betrokken voelen bij anderen in onze samenleving die het minder hebben dan zij. Ook hebben zij hun kerkgenootschap en de werkgever van Luke’s moeder geënthousiasmeerd zodat er ook nog meer producten en een bedrag beschikbaar kwam om nog meer in te kopen.

In een woord GEWELDIG !

LUKE en ESMEE,

Hartelijk bedankt!