De Voedselbank Voorne aan Zee heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd, waarmee het haar aanwezigheid online moderniseert en haar bereik vergroot. De nieuwe website, ontwikkeld door GoPixels uit Hellevoetsluis, biedt een gemakkelijk te navigeren online omgeving met toegang tot belangrijke informatie over de Voedselbank Voorne aan Zee.

Naast het voorzien van informatie over hoe mensen kunnen bijdragen en informatie over het aanvragen van voedselhulp, biedt de website ook een mooi platform voor een nieuw initiatief, “De vrienden van de voedselbank”. De Voedselbank Voorne aan Zee wil hiermee graag haar sponsoren meer in de spotlight zetten met als doel ze te bedanken voor hun steun. Wil je ook lid worden van De Vrienden van den Voedselbank? Ga dan snel naar de pagina Contact en meld je aan.

Met de nieuwe website blijft de Voedselbank Voorne aan Zee een belangrijke rol spelen in het bestrijden van voedseltekorten en het bieden van hulp aan mensen in nood. De nieuwe website maakt het voor mensen gemakkelijker om toegang te krijgen tot de diensten van de voedselbank en draagt bij aan een positieve, moderne uitstraling van de organisatie.