Wij helpen graag. Onze voedselpakketten zijn een tijdelijk steuntje in de rug. Heb je financiële problemen? Of ken je iemand die hulp kan gebruiken? Neem dan contact op met onze vrijwilligers van de intake.

De voedselbanken proberen elke week zoveel mogelijk gezond voedsel te verstrekken. We zijn afhankelijk van wat we krijgen. Daarom zal een voedselpakket per week verschillen qua samenstelling en aantal producten. Onze voedselpakketten zijn gratis.

Aanvragen voedselpakket

Voor vragen over aanmeldingen (intake en evaluatie), het maken van afspraken of verzetten van afspraken kunt u telefonisch contact opnemen via 06-15682356.

Bereikbaar op
Woensdag 10.00 – 12.00 uur
Donderdag 10.00 – 12.00 uur

Heeft uw mail betrekking op aanvragen/evaluatie of afspraken hierover, stuur dan uw mail naar: intake@voedselbankvoorneaanzee.nl

Privacy

U kunt veilig een pakket aanvragen. Onze vrijwilligers van de intake gaan zorgvuldig om met uw gegeven en delen deze niet met de sociale dienst, belastingdienst of UWV. Voedselbank Voorne aan Zee deelt NOOIT jouw persoonlijke gegevens of geef deze door aan instanties of personen.

Werkwijze

Hulp is maatwerk. Daarom werken wij ook met hulpverleners. Onze intakers kunnen u verwijzen naar hulpverleners die op de hoogte zijn van alle regelingen. En wie weet, misschien kan de hulpverlener je ook helpen met andere financiële problemen. Wij willen dat jij zelfstandig kan leven. Zonder schulden. Zonder armoede.

Wij vragen u informatie mee te nemen. Met de aangeleverde gegevens wordt een rekensom gemaakt. Heb jij maandelijks minder dan € 315 te besteden (na aftrek van vaste lasten en aflossingen), dan kom je in aanmerking voor ons pakket.

Voor elke volwassene of kind extra, komt daar 115 euro bij. Een huishouden van 2 volwassenen met 2 kinderen mag dus maximaal (€ 315 + € 115 + € 115 + € 115) 660 euro per maand te besteden hebben.

Bovenstaande bedragen gelden sinds 01-01-2024.

Voedselpakket aanvragen