Petrakerk opent inzamelpunt voor Voedselbank Voorne aan Zee in Hellevoetsluis

De Protestantse Gemeente Hellevoetsluis wordt inleverpunt Voedselbank. Vanaf woensdag 4 september kunnen inwoners van Hellevoetsluis boodschappen inleveren bij de Petrakerk, C. van Kleiburgstraat 4 te Hellevoetsluis. Deze boodschappen worden bestemd voor klanten van de Voedselbank. De Petrakerk aan de Cornelis van Kleiburgstraat 4 is elke woensdag vanaf 4 september van 10.00 tot 12.00 uur open om de boodschappen te komen brengen.

Inwoners van Hellevoetsluis die willen bijdragen aan deze actie kunnen bij Kerk in Actie (www.kerkinactie/tas.nl), die deze landelijke actie coördineert, een gratis hippe linnen tas bestellen om de boodschappen naar het inleverpunt in de kerk te brengen. De Voedselbank heeft vooral behoefte aan houdbare producten, zoals ontbijtproducten, zonnebloemolie of olijfolie, groenteconserven, soep in blik of zak, zilvervliesrijst, volkorenpasta, houdbare melk, vis in blik, koffie of thee, pasta en havermout. Het maakt niet uit hoe vaak en hoe veel van deze producten iemand bij het inleverpunt in de kerk brengt. Alle bijdragen worden enorm gewaardeerd.

U kunt in de Petrakerk, indien u dat wilt, ook een kopje koffie drinken en een praatje maken. Er zijn 2 vrijwilligers aanwezig.

Nog even op een rijtje, zo kunt u meedoen:

• Vul een tas/doos 1x per week, 1x per maand of zo vaak als u wilt met (een deel van) bovenstaande producten.

• Breng de boodschappen op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur naar de Petrakerk, C. van Kleiburgstraat 4 in Hellevoetsluis.

Samen tegen armoede! Doet u mee?