Help de Voedselbank met jouw spaarpunten!

In december 2024 vindt alweer de 13e Douwe Egberts Waardepuntenactie plaats. Iedereen heeft vast wel ergens in een keukenla of doosje waardepunten van Douwe Egberts liggen en vraagt zich af: wat moet ik ermee doen? Hier is het antwoord: lever ze in bij onze voedselbank!

Vanaf nu kunnen alle inwoners hun waardepunten doneren aan Voedselbank Voorne aan Zee. Met deze punten kunnen wij waardevolle producten aanschaffen voor onze klanten. Het is een eenvoudige manier om bij te dragen aan een goede zaak en mensen in nood te helpen.

Op beide locaties van de Voedselbank staat al een doos klaar om de waardepunten in te leveren. Dit is een geweldige kans om iets kleins in iets groots te veranderen. Elke punt telt en draagt bij aan een betere kerstperiode voor de minderbedeelden in onze gemeenschap.

Doe jij ook mee? Zoek je waardepunten bij elkaar en lever ze in! Samen maken we het verschil. Voor vragen of meer informatie kun je terecht op onze website of bij onze medewerkers. Alvast hartelijk dank voor je steun!