Chauffeur worden bij de Voedselbank Voorne aan Zee?
Meld je snel bij ons aan!

Om ons chauffeursteam aan te vullen zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die als vrijwilliger aan de slag willen gaan voor onze Voedselbank.

Je dient te beschikken over een BE-rijbewijs en tenminste 2 jaar rijervaring. We hebben twee transportmiddelen voorzien van koel en vriesfaciliteit. Je werkt samen met ongeveer 20 chauffeurs/bijrijders. Je rijdt altijd met z’n tweeën volgens een maandelijks vastgesteld rooster. Voor dit rooster wordt de beschikbaarheid maandelijks gepeild en verwerkt door de roostercoördinator. Het gaat om vaste dagelijkse ritten, maar soms ook speciale ritten op aangeven van de voedselcoördinator. De instructies krijg je via een speciale VB transport app. Je werkt vanuit ons uitgiftepunt in Hellevoetsluis, Brasem 32.

Wij vervoeren een grote variëteit producten, bulk, groente, fruit, etc. aangeleverd in kratten en rolcontainers. Aanvoer van producten geschied zowel naar de Brasem als naar ons uitgiftepunt in Brielle. Koel en vriesproducten worden opgeslagen in koel en vriescellen. Andere producten worden opgeslagen in het zogenaamde droge magazijn.

De Voedselbank werkt uitsluitend met vrijwilligers er zijn geen betaalde medewerkers.

Heb je belangstelling of wil je verdere informatie meld je dan aan op onze website via het formulier bij de pagina Word vrijwilliger of stuur een mail naar po@voedselbankvoorneaanzee.nl

We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.